‘Spring is nature’s way of saying let’s party!’

Beachclub Culpepper, aan één van de mooiste stukjes strand van Scheveningen; het Zwarte Pad is weer dagelijks geopend om te zonnen, te eten, te drinken, een romantische bruiloft te vieren of met vrienden en/of collega’s het leukste evenement op het strand te hebben! 
Tot snel en we hopen jullie weer vaak te zien als gast van Culpepper.

Met onze houtgestookte pizza-oven zijn we uniek op het strand van Scheveningen. De pizza’s uit de oven worden gemaakt van lokale en biologisch geproduceerde ingrediënten.  Even geen zin in pizza? Geen probleem, onze kaart staat vol andere heerlijkheden en voor groepen steken we regelmatig de barbecue aan.

"Als Michelin strandsterren uitdeelde...."

De Posthoorn
 


Beachclub Culpepper


Heb je al eens de lekkerste pizza geprobeerd uit de houtgestookte steenoven? Of proef eens één van onze heerlijke salades. De hele dag door staan we voor je klaar.

Beachclub Culpepper | Scheveningen-2-2.jpg


Of je nu met de collega’s een informele vergaderplek zoekt, een groots feest wilt geven of dat je wilt trouwen op het strand. Beachclub Culpepper is dé perfecte plek.


Tijdens het seizoen organiseren wij de leukste activiteiten. Houd onze agenda goed in de gaten of meld je aan bij onze facebook pagina voor de updates en  nieuws.

Over ons

Ons%2BTeam


We runnen Culpepper nu meer dan 10 jaar. Een mooi product met een heel fijn team! Wel beseffen we dat we hier bewust mee om moeten gaan. Lees hoe we dit doen en ook hoe je ons team kunt versterken!


‘De pizza Culpepper met de rauwe tonijn en de mierikswortelmayo blijft de allerlekkerste maar de Salade Geitenkaas is ook een grote favoriet!’