Ongedwongen culinair

Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kun je bij Culpepper terecht voor de lekkerste gerechten en drankjes. Onze pizza’s zijn beroemd maar ons keukenteam maakt van elk gerecht een ‘culinair feestje’. Natuurlijk begeleid met zomerse drankjes! We zijn dagelijks geopend, je kunt reserveren maar ook gewoon langskomen, we hebben altijd wel een plekje beschikbaar binnen, op het terras of op het strand!


Zij blij, jij blij, wij blij..

Niks is relaxter met kinderen, dan eten op het strand. Jullie heerlijk aan de borrel en de kinderen kunnen ravotten in het zand. We hebben de lekkerste gerechtjes voor de kleintjes op de kaart gezet. Verjaardagsfeestje of een klassenborrel? Neem even contact (cu@culpepper.nl) op en we vertellen je onze mogelijkheden.

Pizza’s - to - share

Ben je met meer dan 4 personen en wil je graag een heerlijke mediterrane maaltijd zonder keuzestress, neem dan ons Pizza-to-share arrangement. Op de vrolijk gedekte tafel plaatsen we een aantal heerlijke en goed gevulde salades en verschillende pizza’s zodat je samen kunt genieten en kunt delen met elkaar. Vanaf € 23,50 p.p.

 

Duurzaam en Maatschappelijk

Culpepper staat met het team voor duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen. We kopen onze producten bij lokale leveranciers of rijden in de ochtend naar de markt om de verse producten te kopen. Ook blijven we ons inzetten voor de stichting Livada. Een project waarbij we betere omstandigheden creëren voor weeskinderen in Roemenië.