Trouwen bij Beachclub Culpepper

Elkaar het ja-woord geven aan het strand? Wij zijn een officiële trouwlocatie en wij zorgen ervoor dat jullie 100% kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven ... Van concept tot uitvoering, Culpepper neemt het praktische werk uit handen; niets is immers mooier dan perfectie!

Wat kan er allemaal? De ceremonie met de voeten in het zand, diner bij zonsondergang, receptie buiten op het terras of een feest tot laat in de nacht..? Alles behoort tot de mogelijkheden, waarbij je verzekerd bent van het meest fantastische uitzicht dat Den Haag rijk is: de zee! Willen jullie het groots aanpakken? Het terras kan worden voorzien van een sfeervolle én weerbestendige tent waarbij een feest tot 800 personen georganiseerd kan worden.

Voor meer informatie en een offerte op maat graag mailen naar cu@culpepper.nl

Trouwen in de Stad & en op het Strand

Naast Culpepper hebben wij ook een tweede locatie in het centrum van Den Haag; Diner Thuis. Wij bieden dan ook een unieke mogelijkheid voor een combinatie bruiloft.


We hebben een onvergetelijke dag gehad, lekker informeel maar toch zeer professioneel georganiseerd, dank aan het complete Culpepper team!