Back to All Events

Culpepper on Safari >The Hague Foodfestival<

  • Beachclub Culpepper 60 Zwarte Pad Den Haag, ZH, 2586 JL Netherlands (map)

The Hague Food Festival

Van 15 juli tot 23 juli vindt de eerste editie van het The Hague Food Festival plaats waarop Haagse restaurants en de chefs in de schijnwerpers worden gezet, samen met de lokale producenten van voedsel en drank. Op 21 juli zijn de schijnwerpers gericht op Culpepper!

Culpepper 'on safari'

Laat de slager voor wat ‘ie is en kom in juli mee op safari met Culpepper, met vlees zoals je nog nooit hebt geproefd! Geniet van de meest exotische vleessoorten die Culpeppers’ Strand Barbecue op het menu heeft staan.

Vrijdag 21 juli The Hague Food Festival bij Culpepper

Na een heerlijke 'sundowner' cocktail, bereiden onze barbecue-chefs, vlees uit alle regionen in de wereld. Ook de meest exotische soorten die we in Europa niet kennen, worden gegrild of gestoomd in de barbecue smoker.

Bij ieder vleesgerecht heeft één van onze wijnleveranciers Marius van Jouw Wijnvriend een heerlijke wijn uitgezocht.


Reserveer direct vooraf de BBQ €24.50 p.p. inclusief een welkomstdrank drink