Op vrijdag 24 augustus komt sterrenchef Marcel van der Kleijn weer koken bij Culpepper. De befaamde chefkok verruilt voor één dag, zijn keuken in de stad voor onze half-open keuken, met uitzicht op zee.
De Michelingids omschrijft Restaurant Calla’s als volgt: “Hier wacht u een memorabele maaltijd, sober en delicieus geraffineerd”. De groenten, kruiden en eetbare bloemen, die gebruikt worden in de gerechten, komen uit de eigen moestuin "Laantje Voorham" van Arie & Ans Voorham.
Menu Calla's on the Beach
Tomaat merengue met noordzeekrab en spirulina
*
Gekoelde groentesoep met grijze garnaaltjes
*
Gerookte rundertartaar met Anna Dutch kaviaar en gekonfijte eidooier
*
Pillow met Schotse zalm en knapperig zalmvel
*
Gillardeau oester met komkommer en oestersaus
*
Sot-l'y-laisse met tonijn, girolles en worteltjes
*
Hereford entrecote met gefermenteerde shii-takes
*
Framboos, wijngaardperzik en witte chocolade
8-gangen €65,- p.p.
8-gangen inclusief bijpassen wijnarrangement €95,- p.p.
Aanvang 19:00 uur
Reserveren:
Beachclub Culpepper
Zwarte Pad 60 Scheveningen
cu@culpepper.nl
06 - 22 75 58 60